4 des 2018

Mobiltelefonløsning for garasjeporten

Som kjent har vi i noe tid hatt problemer med leveransen av nye portåpnere for garasjen. Dette har ført til at Styret har vært på utkikk etter en ny teknisk løsning, som samtidig gjør både administrasjon og bruk enklere.

Garasjeporten vår kan dermed nå åpnes ved bruk av mobiltelefonen, på følgnede måte:

1) Ring oppgitt telefonnumer
2) Det ringer en gang og samtalen blir avvist
3) Garasjeporten åpnes som vanlig   

For utkjøring fra garasjen vil sameiet i løpet av kort tid få montert sensor som gjør at man ikke trenger å benytte hverken mobiltelefon eller snor for å åpne porten, den vil gjøre dette automatisk.

Ta kontakt med Styret på styret@formtoppen.no for å bestille innlegging av nummer, oppgi også leilighetsnummer.

Styret ønsker maksimalt to nummer per leilighet, og at innlegging blir bestilt av eier. For de leilighetene hvor leietaker er registrert hos Styret, kan vedkommende bestille i steden.

Styret ber samtidig om forståelse for at det vil kunne ta litt tid å svare på disse henvendelsene, avhengig av hvor mange vi får nå i startfasen. Vi gjør samtidig oppmerksom på at vi etter en innkjøringsperiode trolig vil bli nødt til å ta et gebyr på 150,- for endringer, da dette etter hvert vil kunne bli fakturert fra leverandør.

Skulle det være andre spørsmål, ta kontakt!

Merk samtidig at dagens fjernkontroller vil fortsette å fungere, men da tilsvarende modell ikke lenger er mulig å bestille vil vi ikke gå til innkjøp av flere. Det fins dyrere alternativer på markedet for de som likevel må ha dette, ta kontakt med oss om nødvendig.